Доктор предполага, че е възможно чудовището Йети да е отговорно

...
Доктор предполага, че е възможно чудовището Йети да е отговорно
Коментари Харесай

"Дейли мейл" разгласи нова зловеща версия за трагедията с "Групата Дятлов"

Доктор допуска, че е допустимо чудовището Йети да е отговорно за гибелта на 9-има съветски скиори при прославен случай от 1959 година. Преди 60 години всички от групата са открити мъртви и с необясними пострадвания по телата. Те се били впуснали в експедиция през прохода Дятлов в Уралските планини.

Някои от жертвите са били със строшен череп и пострадвания на гръдния панер, а езикът и очите на 21-годишната Людмила Дубинина и на 38-годишния Семен Золотарев липсват, написа "Дейли мейл ".

Други от групата са починали от хипотермия, откакто нещо измежду нощ ги е предиздвикало да избягат от палатките си единствено по долни дрехи и чорапи.

Смъртоносната и злокобна тайнственост „ Дятлов” още веднъж завладя света! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Водещ доктор е споделил, че раните на двама от починалите наподобяват като нанесени от някакво "огромно създание ". Според някои теории случаят може да е дело на Йети.

Името на лекаря не е посочено, само че в отчета той твърди, че счупването на ребрата на Людмила и Семен е разследване на "стискане на гърдите им от някакво голямо създание ".

Страхувайки се да не му се подиграват, докторът изиска да се резервира в загадка самоличността му.

Единственото доста огромно животно, което може да се срещне в района, е кафява мечка, само че защото случаят е станал през февруари, се счита, че тогава представителите на типа спят "зимен сън ".

Известно е, че скиорите са били заинтригувани от съществуването на Йети или снежни индивиди.

В дневника на член на групата е открита бележка: "Напоследък се води оживена полемика в научните среди за съществуването на Йети. По последни данни създанието населява Северен Урал покрай планината Отортен ".

Теориите за случая с групата скиори от 1959 година са безбройни - от естествено злополучие като лавина, непостижими ветрове и извънземни до секретна руска ракетна или оръжейна система.

Официално: Следователи оповестиха аргументите за злокобната тайнственост "Дятлов " в "Планината на гибелта "

Има спекулации и че всред починалите имало един или двама, свързани с Комитет за Държавна сигурност (на СССР), и са били на задача, с цел да се срещнат с сътрудници от Съединени американски щати.

Съществуват изказвания, че Йети е забелязвано в Русия, най-много в Урал и Сибир.

Смята се, че през 2016 година чудовището е засечено да пресича път покрай връх Болшой Иремел в региона на Башкортостан.

Същата година водачът на локалния селски съвет в Куляба, Сибир, бил свиреп изплашен от близката си среща с хипотетичното Йети. Скоро по-късно бяха открити следи на хипотетичния звяр.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР