Доктор Петьо Вълчев е новият шеф на Диагностично-консултативния център –

...
Доктор Петьо Вълчев е новият шеф на Диагностично-консултативния център –
Коментари Харесай

Официално! Петьо Вълчев поема управлението на ДКЦ-1 във Враца

Доктор Петьо Вълчев е новият началник на Диагностично-консултативния център – 1 във Враца, реши преди минути Общинския съвет в града.
Той ще бъде отпред на медицинския център в период от 3 години.
Изборът на шеф на ДКЦ-1 във Враца обаче провокира остри диспути в планарната зала. Причината за това бе импортираното несъгласие от страна на другия претендент в състезанието – доктор Огнян Тошев. Според общинския консултант от ГЕРБ Владимир Христов посредством възражението на Тошев локалния парламент би трябвало да одобри нещо, което се отклонява от математическата логичност. Така завършените крайни резултати на двамата претенденти изцяло дават отговор на законовите условия. По този мотив той предложи на Общинския съвет да се остави без несъгласие импортираното несъгласие от доктор Огнян Тошев. Не такова бе мнението на Ирина Иванова. Според нея крайната оценка би трябвало да се приравни към 0.25 на 100. По този мотив тя предложи да се избере нова 3-членна комисия, която да организира в допълнение събеседване с двамата претенденти. Предложението й обаче не бе признато от локалния парламент. Отрицателен избор бе даден и за отправеното искане от страна на Красимир Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация Общинския съвет посредством гласоподаване да дефинира кой от лекарите Огнян Тошев и Петьо Вълчев да оглави ДКЦ -1. Така парламентарния началник Нели Стоянова подложи на гласоподаване импортираната докладна.
Положителният си избор за Петьо Вълчев дадоха 25 от съветниците. Петима се оповестиха „ против”, а трима се въздържаха от гласоподаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР