Доктор Неделя Щонова отпразнува с грандиозен спектакъл 20-годишния си юбилей

...
Доктор Неделя Щонова отпразнува с грандиозен спектакъл 20-годишния си юбилей
Коментари Харесай

Доктор Щонова е на годините на доведения си син

Доктор Неделя Щонова отпразнува с величествен театър 20-годишния си празник в ефир, на който пя вокалистът на Рейнбоу Рони Ромеро, разбра HotArena.

Пристигнаето му било такава изненада за нея, за каквато даже не е мечтала. Малцина знаят, че красивата докторка е първата носителка на купата " Мис Пловдив ", след което приключва медицина. Работи 4 години като невролог в реанимацията на университетската болница " Св. Георги " в Пловдив, преди да се отдаде на малкия екран. Вижда публикация по Евроком за конкурс за водеща на развлекателна игра. Тя обаче се явява с идея за здравно предаване. Комисията от 8 души незабавно се съгласява да стартират нещо ново и по този начин цели 10 години води " Преди медикаментите ". Останалите 10 е в " Преди обед ". 

Най-големият й обожател е брачният партньор й - някогашният основен проектант на Пловдив и зам.-кмет на града Валентин Маринов. Въпреки, че са женени от 21 години, тя е все по този начин влюбена в него и не престава да му сервира изненади. Любовта им пламнала на Гребния канал в Пловдив, а се срещнали на коледното празненство на общината. Дели ги голяма разлика във възрастта, тъй като той е с 20 години по-голям от нея. 

Това обаче в никакъв случай не е било проблем във връзката им, в противен случай. Не я тормозил и фактът, че синът му от неговия първи брак е на нейните години. Двамата имат и обща 14-годишна щерка Лилия-Сапфира, кръстена на майката на архитекта, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР