Доктор Майкъл Мозли отдавна приветства периодичното гладуване като диета и

...
Доктор Майкъл Мозли отдавна приветства периодичното гладуване като диета и
Коментари Харесай

Майкъл Мозли защитава диетата, обичана от знаменитостите, тъй като проучване твърди, че може да причини хаос на здравето

Доктор Майкъл Мозли от дълго време приветства периодическото недояждане като диета и метод на живот, които освен могат да ви оказват помощ да отслабнете, само че и като метод за понижаване рискът от диабет и имате по-здраво сърце – само че едно изследване в този момент оспорва тези изказвания.

Периодичното недояждане или лимитираното във времето хранене значи, че редувате да ядете и по-късно да останете за продължителни интервали от време без храна. Това не е нова идея, съществува от хиляди години.

Това е един от главните стълбове на диетата Fast 800 на телевизионния лекар Майкъл Мозли, която се основава на диета в средиземноморски жанр, цялостна с протеини, фибри и здравословни мазнини - както и от време на време недояждане. Той също по този начин разпространява диетата 5:2, която включва обикновено хранене в продължение на пет дни и ограничение на количеството изядена храна през останалите два дни.

Д-р Мозли от дълго време приказва за очевидните изгоди от периодическото недояждане, жанр на диета, който е следван и от зве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР