Доктор Енчев е сериозно притеснен за личните си финанси. Докато

...
Доктор Енчев е сериозно притеснен за личните си финанси. Докато
Коментари Харесай

Доктор Енчев губи 300 бона на месец - slava.bg


Доктор Енчев е съществено обезпокоен за персоналните си финанси. Докато показва угриженост за публичното здраве и приканва хората да си седят у дома, пластичният хирург е останал без работа. Още преди седмици той разгласи, че слага клиниката си под карантина. С това изворът на приходите му внезапно пресъхна. Говори се, че хирургът губел по към 300 000 лв. на месец.

Доскоро лекар Ангел Енчев с право бе поставян в описите на най-богатите лекари в страната. Благодарение на суетните си пациенти, които се редят на опашки пред кабинета му, с цел да се разкрасяват, той инкасира обороти в границите на над 3,5 милиона за година, настояват осведомени. Освен това имал странични източници на средства, които допълват така и така солидното му положение. Всичко това обаче било внезапно прекъснато преди няколко седмици, когато в България се заприказва за ковид и бе въведено изключително състояние.

„ Ние, доктор Ангел Енчев, дм и екипът на клиника „ Симетрия”, избираме да прекратим осъществяването на планувани оперативни интервенции и операции освен с цел да запазим здравето и живота на нашите пациенти, само че и на тези, които ще имат потребност от лекарства, медицински консумативи и персонални защитни средства”. Това разгласи пластичният хирург малко след въвеждането на изключителното състояние в страната. И хлопна кепенците. Мерките ще му костват цяло положение, изключително в случай че карантината се удължи до лятото, каквито прогнози постоянно се чуват. Хирургът освен че не печели нищо сега, само че и няма опция да се „ поддържа във форма” като експерт, тъй като не практикува своя поминък. Доскоро той работеше съвсем без отмора, като се твърди, че оперирал по 10 часа всеки ден. Сега всичко това е история и съгласно слуховете, Енчев се чудел какъв брой време ще му би трябвало, с цел да влезе още веднъж в този темп, когато един ден се върне в операционната.

Въпреки това обаче звездният хирург продължава да поддържа концепцията за повсеместна карантина и да приканва хора да си останат у дома. „ По-добре да останем гладни, в сравнение с да оставим гладни сираци!”, показа той в профилите си в обществените мрежи. Същите апели насочва и към този момент някогашната му половинка Теди Велинова, с която показват учудващо единодушие като за прясно разграничена двойка. Дори децата им вършат рисунки с послания за съблюдаване на карантината.

Докато си стои у дома, докторът следи изкъсо здравните вести в страната. Той обаче с удивление вижда, че доста от медицинските служащи са меко казано неподготвени за епидемията – дотам, че даже не знаят по какъв начин вярно да облекат и съблекат защитните си дрехи. „ За какво са им маски, като не знаят по какъв начин да ги носят? Младата колежка със слушалките на врата си намества маската с ръката, с която е пипала кой и какво ли не! А по-възрастната очевидно не е носела маска през живота си”, ядосва се хирургът. И пуска просветителни клипчета, които показват по какъв начин се носи маска и по какъв начин се обличат защитни костюми, написа "Уикенд ".
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР