Доктор Ангел Енчев и неговата бивша другарка в живота –

...
Доктор Ангел Енчев и неговата бивша другарка в живота –
Коментари Харесай

Гадно: Д-р Енчев и Теди Велинова разделиха децата

Доктор Ангел Енчев и неговата някогашна приятелка в живота – Теди Велинова, наподобява са решили да разделят двете си деца. Момченцето е останало да живее с татко си, а момиченцето – с майка си, като се срещат единствено понякога, научи HotArena.

Че братчето и сестричето към този момент не живеят под общ покрив, свидетелства фактът, че лекар Енчев непрестанно се хвали със фотоси със сина си, до момента в който дъщеричката му е с него доста по-рядко. В същото време майката пък прекарва главната част от времето с дребната София и доста по-рядко споделя моменти с брат ѝ Филип. Разбира се, случва се двете деца да приспят под общ покрив, само че това сякаш не е кой знае какъв брой постоянно. По-голямата част от времето си прекарват разграничени, а непрекъснатият адрес на Филип към този момент май е в Пловдив, където работи татко му.

Новата година да вземем за пример докторът е посрещнал с момчето си, за което свидетелстват фотоси, които самият хирург е разгласил в обществените мрежи. Той е бил в компанията на свои сътрудници и другари, както и на сина си, само че няма нито една фотография в неговата щерка. В същото време Теди Велинова е пуснала доста фотоси с момиченцето, само че както може да се чака – нито една с момченцето. Това е явен знак, че на празниците децата са били разграничени. Преди това пък лекар Енчев заведе сина си в Германия, до момента в който щерка му си беше в София с майка си. Даже рожденият ден на момчето бе отпразнуван през лятото без неговата сестра.

Малко откакто хирургът и манекенката оповестиха, че са се разделили, Енчев призна, че София прекарва повече време с майка си, в сравнение с със самия него, тъй като към момента е дребна – скоро ще стане на 3 години. Заради тази нежна възраст тя имала потребност да бъде допустимо най-често с Теди. Затова пък за братчето евентуално се счита, че би трябвало да е повече с татко си. Вероятната концепция е, че по този метод ще може елементарно да наследи неговата специалност и бизнес, когато му пристигна времето.

Тъй като не желаят децата им да страдат и да се отдалечат едно от друго, родителите понякога ги събират. Дали времето, което прекарват дружно, е задоволително, ще стане ясно след време. Засега се приказва, че все пак бащата продължавал да заплаща прехрана на майката като за развъждане и образование на две отрочета, а не на едно, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР