Доколкото знаем новият сезон на България търси талант трябва да

...
Доколкото знаем новият сезон на България търси талант трябва да
Коментари Харесай

Мис България влиза в България търси талант

Доколкото знаем новият сезон на " България търси гений " би трябвало да започва тази есен. И с наближаването на есента (колкото и да е тъжно, че лятото малко по-малко си отива) от bTV разкриват от ден на ден към предаването.
 Ицо Хазарта,
Ицо Хазарта в нова роля

Какво ще прави на дребния екран

Към момента е ясно, че водещи на " България търси гений " ще бъдат Сашо Кадиев и Даниел Петканов . Миналата седмица пък стана ясно, че рапърът Ицо Хазарта ще влезе в ролята на жури.

Не сме и очаквали да бъде самичък в това начинание, а към този момент знаем един от помощниците му. Вторият член на журито в новия сезон ще бъде Славена Вътова .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Фев 2, 2019 в 8:05 PST

Славена е модел и ефирен водещ, на 30 години от град Шумен. През 2006 година печели състезанието Мис България. Това, което не знаем за нея, е, че е упражнявала четири години лека атлетика и три години тенис на маса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Юни 27, 2019 в 11:15 PDT

Като жури в " България търси гений " тя ще прави оценка, а където се постанова и насърчава, участниците. Обещава, че няма да бъде строгият член от журито, а ще се пробва да открие хубостта във всеки един гений.
 Даниел Петканов,
Даниел Петканов е новият водещ на " България търси гений "

Александър Кадиев ще партнира на Лудия кореспондент в новото му амплоа

Славена Вътова ще търси участници, които са целенасочени и са вложили неизменност и темперамент в това да усъвършенстват гениите си. Това е по този начин, тъй като самата тя счита, че геният е заложба, върху която човек би трябвало да работи, с цел да развие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР