Доколкото разбирам някой е снимал с телефон как работи машината,

...
Доколкото разбирам някой е снимал с телефон как работи машината,
Коментари Харесай

Асен Василев не вижда защо да се променя гласуването в неделя



" Доколкото разбирам някой е снимал с телефон по какъв начин работи машината, което не виждам по какъв начин ще заплаши изборния развой. Тя в общи линии е един принтер. Няма по какъв начин да ви излъжат или някой да преброи неверно ". Това съобщи министърът на финансите Асен Василев в предаването " Лице в лице " по БиТиВи.

Василев уточни, че решение за провеждането на изборите ще бъде взето от ЦИК. Правителството не взе участие в тази преценка. Аз не виждам причина за смяна на метода на гласоподаване, означи финансовият министър.

По думите му хартиеният избор постоянно е бил спорен. " Министерство на вътрешните работи бяха много дейни на тези избори. Ние подадохме много сигнали за пазаруване на гласове, към 20. За първи път ГРАО записаха съмнителни адресни регистрации. Това са контроли, които би трябвало да се случат, с цел да е по-честен изборният развой ", сподели Асен Василев.
 ПП/ДБ настоя ЦИК да реши по какъв начин да се гласоподава
ПП/ДБ настоя ЦИК да реши по какъв начин да се гласоподава

Тежък и безконтролен избирателен цирк

По мотив оповестената по-висока такса за транспорт на съветска газ, Асен Василев изясни, че това е такса, която има темперамент на глоба. " Тя не е нещо ново за нашата енергетика. Всички производители на електрическа енергия внасят 5% такса във Фонд " Енергийна сигурност ". Руски газ се доставя и до Гърция. Видяхте ли остра реакция? От Турция видяхте ли? Ние виждаме такава от Сърбия и Унгария, макар че няма съображение за такава, тъй като цената на крайните консуматори няма да се промени. Ние взимаме част от облагата на " Лукойл ", акцентира той.

" Държавата може да си смени налога във всеки един миг, на всяка една стока. Няма никаква реакция от съветска страна. На 31 октомври ще се начисли първата такса, която ще би трябвало да се внесе през ноември ", акцентира финансовият министър.
 Асен Василев: Президентът Радев пази ползите на
Асен Василев: Президентът Радев пази ползите на " Газпром "

България ще си вземе спомагателните пари от " Газпром ", убеден е финансовият министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР