Доколкото познавам Божков, той никога няма да плати от името

...
Доколкото познавам Божков, той никога няма да плати от името
Коментари Харесай

Божков си измислил, че е плащал огромни подкупи

" Доколкото познавам Божков, той в никакъв случай няма да заплати от името на всички съдружници. Той може да ги накара да платят вместо него, само че не и да заплаща вместо всички ", разгласи в изявление за Нова телевизия някогашният съучастник на укриващия се в Дубай предприемач Васил Божков – Цветомир Найденов.

Преди дни Васил Божков, против който има 18 повдигнати обвинявания и се укрива в Дубай, разгласи, че Законът за хазарта е бил изменен поради него против % от облагата за ръководещите.

„ Нашето семейство има 16% в Еврофутбол през друга компания. Еврофутбол се контролираше от Васил Божков и ние няма по какъв начин да не знаем, в случай че той е плащал някакви 20%, тъй като той щеше да ги удържи от нас, както и от гръцки си сътрудник ”, счита той. Найденов отхвърли да е взел участие в „ Национална
лотария ”. Той удостовери думите на други съдружници на предприемача, че те също не са знаели за подкупи.

„ Човек с 18 обвинявания, всяко от което изисква пари кеш – мокри поръчки, пазаруване на културни полезности, поддържане на „ войска от плеймейтки, търговията с въздействие. В никое от тях няма предоставяне на пари по банков път. Гледайки датите, за 2019 година, таймингът на изтегляне през октомври съответствува с изборите ”, съобщи Найденов.

Той е уверен, че няма нищо компрометиращо в който и да било. Божков правел внушения, тъй като подобен бил маниерът му на работа и с цел да дестабилизира държавното управление, което, съгласно Найденов, си е свършило работата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР