Доколкото ми е известно, бившият директор на Мирослав Боршош ще

...
Доколкото ми е известно, бившият директор на Мирослав Боршош ще
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП искат да правят панаир с комисията за НДК

Доколкото ми е известно, някогашният шеф на Мирослав Боршош ще бъде поканен на чуване в парламентарната комисия за НДК дружно с други предходни ръкодовители на Националния замък на културата. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Нашето държавно управление смени Боршош, а служебният вицепремиер по подготовката на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и зам.-председател на Българска социалистическа партия Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила през трите си месеца мандат уволнява борда на шефовете на НДК и оставя Боршош. Тя го освобождава от отговорност, съобщи Биков.

Целта на сътрудниците в тази комисия е да вършат панаир. Голямата цел е да се сътвори чувство за някакво разлюляване – нещо, което ние няма да позволим. Има си съответните органи за инспекция на случая – ДАНС, прокуратура, акцентира Тома Биков.

Депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев попита за какво, откакто бе отхвърлен Боршош, той беше върнат на поста от премиера Борисов. Ще ми бъде забавно да задам на Боршош въпроса кой му оказва напън. Не може да има министър, който излиза и споделя, че е желал бизнес проект от сдружение, на което е принципал, а той му е отхвърлен. Оказа се, че подобен е бил казусът с Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила, уточни Бойчев. Радвам се, че беше възприето нашето искане да бъдат изслушани и изпълнителните шефове и членовете на борда на шефовете на НДК от 2016 година, съобщи социалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР