Докладите, които бяха публикувани са обективни, Ясно е , че

...
Докладите, които бяха публикувани са обективни, Ясно е , че
Коментари Харесай

Чобанов: Трябва да се подобри бизнес средата и да се направи нещо по отношение на иновациите за влизането в еврозоната

" Докладите, които бяха оповестени са справедливи, Ясно е, че сме още надалеч от еврозоната. Ние сме най-бедната страна в Европейски Съюз. Трябва да прочетем деликатно и да забележим какви са рисковете. Важното е са де се каже, че се вижда, кои са нашите недостатъци. От едната страна е нашето предпочитание за вложения, от друга това, което се предлага ", сподели в предаването " Денят онлайн " Петър Чобанов.

" Трябва да се усъвършенства бизнес средата и да се направи нещо във връзка с нововъведенията.  Нека обединението да седне и да предложи какво да се направи. Искаме съответни резултати.  Борда ще ни вкара в Еврозоната, само че това ще стане, когато имаме резултати.  Трябва да се адресират слабите места. Не виждаме написаните промени.  Ние като външна страна оставаме на по-слабата скорост. Сега беше прекрасен миг да влезем. Но това трябваше да бъде подплатено ", сподели още той.  

" Италия дава един сигнал, че не доста елементарно ще бъде реализирано всичко. Според мен една от главните линии, в които ще се акцентира е концентрация на еврозоната ", безапелационен беше Чобанов. 

" Ние още от 2016 година приказваме къде са грешките. Никой не ни обърна внимание. Пак нямаше схващане. На процедура се видя, че още месец март в отчета за напредъка, нещо не е наред. По-скоро казуса е неналичието на промени в бранша на опазването на здравето  и образованието.   Има доста страни, които не са съгласни, в това число неразбирателството сред Франция и Германия, което може би ще се реши на немското европредседателство. Твърде самоуверено е до там да влезем в чакалнята за еврозоната ", сподели Пламен Милев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР