Докладът за книгата: Критикът на Washington Post Рон Чарлз (6 август)

...
От критика на Washington Post Рон ЧарлзЕто четири заглавия, които
Коментари Харесай

От критика на Washington Post Рон Чарлз

Ето четири заглавия, които може да ви помогнат да се охладите това лято.

Носителят на наградата "Пулицър" Ричард Русо се завръща с "Somebody's Fool" (Knopf), неговият трети, изключително очарователен роман за хората в Норт Бат, Ню Йорк.

от Ричард Русо (Нопф), с твърди корици, голям печат с меки корици, електронна книга и аудиоформати, достъпни чрез , и

Мексиканско-американската жена в новия небесен кон на Брандо роман, „Казвам се Ирис“ (Simon & Schuster, подразделение на Paramount Global), е решен да следва всички правила, да се впише и да изживее американската мечта.

Но скоро след закупуването на къща, огромна стена започва да расте от земята в предния й двор. В тази антиутопична социална сатира Айрис осъзнава, че никога няма да бъде достатъчно бяла за страна, обсебена от стигматизирането и изключването на имигрантите.

от Brando Skyhorse (Avid Reader Press/Simon & Schuster), в твърди корици, електронни книги и аудио формати, достъпни чрез и

Ако сте на почивка, може би искате книга, която е лесна за потапяне и изваждане . Една от любимите ми британски писателки, Теса Хадли, току-що публикува сборник с разкази, наречен „След погребението“ (Knopf).

Тези произведения улавят членовете на семейството в обикновени моменти, но истинското действие винаги се развива далеч под повърхността с наблюдения, които Хадли рисува с изключително умение.

Прочетете откъс

„След погребението и други истории“ от Теса Хадли (Нопф), в твърди корици, електронни книги и аудио формати, достъпни чрез Amazon, Barnes & Noble и Bookshop.org

След битките в Гражданската война като генерал на Съюза и служещ почти 20 години в Камарата на представителите, Джеймс Гарфийлд става президент на Съединените щати през 1881 г. Но само четири месеца по-късно той е застрелян от убиец и след като се застоя седмици, президентът се поддаде на своите рани.

В своята мащабна нова биография „Президент Гарфийлд: от радикален до обединител“ (Simon & Schuster, подразделение на Paramount Global), К. У. Гудиър излиза отвъд трагичната история за убийството на Гарфийлд и осветява целия живот на този забележителен човек и неговото изненадващо последователно влияние върху Съединените щати.

от C.W. Goodyear (Simon & Schuster), в твърди корици, електронни книги и аудио формати, достъпни чрез и

За повече предложения какво да четете, свържете се с вашия библиотекар или местен книжар.

Това е всичко за доклада за книгата. Аз съм Рон Чарлз. До следващия път, четете!

     
За повече информация: 

Рон Чарлз, The Washington Post Абонирайте се за безплатния Washington Post Book World Newsletter Ревю на тотално модерна видео книга на Рон Чарлзindiebound.org (за поръчване от независими продавачи на книги)

      
За повече препоръки за четене вижте тези предишни функции на Book Report от Рон Чарлз: 

The Book Report (4 юни)The Book Report (30 април)
The Book Доклад (19 март) Докладът за книгата (12 февруари) Докладът за книгата: любимите романи на Рон Чарлз за 2022 г. Докладът за книгата (13 ноември) Докладът за книгата (18 септември) Докладът за книгата (10 юли)
Докладът за книгата (17 април) Докладът за книгата (13 март) Докладът за книгата (6 февруари) Докладът за книгата (28 ноември) Докладът за книгата (26 септември) Докладът за книгата (1 август) Докладът за книгата (6 юни) Докладът за книгата ( 9 май) The Book Report (28 март) The Book Report (28 февруари) The Book Report (31 януари)

     
Произведено от Робин Сандърс и Роман Фийзър.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР