Докладът за българите, на които е забранено да влизат в

...
Докладът за българите, на които е забранено да влизат в
Коментари Харесай

Експерти: Докладът на Турция за българите, заплашващи националната ѝ сигурност, е провокация

Докладът за българите, на които е неразрешено да влизат в Турция, е от 10 юли и се появи паралелно на турски и британски език, което е доста забавно. Освен това той включва както хора, на които е неразрешено да влизат в Турция, по този начин и депортирани от Турция. В този отчет минимум са испанците и българите – 21 депортирани българи, а най-вече са саудитците – над 7000 души, изясни депутатът от Българска социалистическа партия полк. Славчо Велков.
Според Велков този отчет може да бъде присъединен към „ хибридните способи”, като задачата била да се покаже какъв брой е огромна заплахата, по какъв начин рискови хора живеят в прилежащи на Турция страни, в това число в България и по какъв начин обаче управляващите в Турция бдят и няма да позволен нещо да се случи. Пред Нова телевизия Велков разгласи, че внушението е за връзка сред настоящия отчет и информацията отпреди време за спрени да влизат на турска територия членове на Движение за права и свободи. Поне да се надяваме, че тези наши български жители не са свързани с " Ислямска страна " – споделям го на смешка, съобщи Велков. Той акцентира, че до момента нашите служби нямат никакви данни, които да удостоверяват турския отчет и видя в този отчет инструмент за реализиране на ползите на Турция, без значение за сметка на чии непознати ползи. Сега би трябвало публично да желаяме информация от Турция кои са хората, пребиваващи на българска територия, които се подозират, каква активност правят и да се подхващат ограничения, заключи Велков.
Депутатът от Българска социалистическа партия не пропусна да каже, че има вяра, че Реджеп Ердоган употребява такива отчети за почистване на политическите си съперници. Велков позволи обществено, че опитът за прелом в Турция е бил инсценировка. Според него Турция към този момент е изгубена за Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР