Докладът, публикуван от американски конгресмени от Демократическата партия, обвиняващ Русия

...
Докладът, публикуван от американски конгресмени от Демократическата партия, обвиняващ Русия
Коментари Харесай

Кремъл: Докладът за руската намеса в изборите в САЩ е вреден

Докладът, оповестен от американски конгресмени от Демократическата партия, обвиняващ Русия в интервенция в изборите, вреди на двустранните връзки и на самите Съединени щати, съобщи Кремъл, представен от Ройтерс.

"Що се отнася до тази акция, всичко, което можем да създадем, е да изразим своето страдание и да повторим, че тези обвинявания остават безпочвени ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той също по този начин отхвърли изказванието на Съединени американски щати, че Москва се меси в мексиканската политика преди президентските избори там.

"Това е погрешно... и безпочвено ", сподели Песков във връзка коментар на американския консултант по национална сигурност Хърбърт Р. Макмастър, който съобщи в публикуван на 15 декември видеоклип, че има "първоначални признаци ", че Русия се меси в изборите в Мексико.

Макмастър не даде детайлности по какъв начин Русия се пробва да окаже въздействие върху гласуването през юли, на което мексиканците би трябвало да изберат нов президент на мястото на Енрике Пеня Нието.

Някои анализатори преглеждат водещия претендент Андрес Мануел Лопес Обрадор като любимец на Москва, имайки поради позитивното отразяване, което той получава от подкрепяни от Кремъл медии като "Спутник " и РТ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР