Докладът на , обективен и ясно очертаващ постигнатите резултати. Tова

...
Докладът на , обективен и ясно очертаващ постигнатите резултати. Tова
Коментари Харесай

В ГЕРБ доволни, че съвпадали с насоките в доклада на ЕК

Докладът на , справедлив и ясно очертаващ постигнатите резултати. Tова съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова на брифинг в централата на партията.

Комисията е подчертала на сфери, които да насочат дейности за гарантиране спазването на върховенството на закона и правото в Европейския съюз. Тези области съответстват с ползите на държавното управление, уточни Дариткова.

Европейска комисия прави оценка напъните на държавното управление в битката с корупцията и активността на спецслужбите в правосъдната власт. Това свидетелства за решимостта на българските институции за справяне с корупцията, посочи Даниела Дариткова.
 Десислава Ахладова чете отчета на Европейска комисия като позитивен и справедлив Обновена
Десислава Ахладова чете отчета на Европейска комисия като позитивен и справедлив

Ясно се очертавали постигнатите резултати от съдействието ни с Европейска комисия

Десислава Атанасова разгласи, че отчетът на Европейска комисия е освен справедлив, само че и позитивен, тъй като Европейска комисия подчертала на всичко, което е постигнала българската страна . Докладът на Европейска комисия е справедлив, правилен и регистрира постигнатите резултати и напредъка, съобщи Атанасова.

Специално внимание е обърнато на противопоставяне на корупцията и тематиката с изменението на Конституцията. Европейска комисия регистрира, че има доста положително съдействие сред държавното управление и Народното събрание, което посредством ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева е изпратила писмо до Венецианската комисия, че се приготвят промени в Конституцията, които да подсигуряват на хората, че ще има още по-голяма самостоятелност в правосъдната система, безапелационна бе Атанасова.
 Румен Радев за отчета от Европейска комисия: Това го приказвам от доста от дълго време
Румен Радев за отчета от Европейска комисия: Това го приказвам от доста от дълго време

Липсата на резултати от битката с корупцията изведе хората на улицата

Отбелязано е още в отчета, че в противопоставяне на корупцията България е една от страните, които подхваща своевременни ограничения . Европейска комисия подчертава върху напъните на държавното управление в битката против корупцията, консолидираната законодателна рамка и активността на профилираните структури в региона на правосъдната власт и те свидетелстват за оправянето с корупцията, акцентира тя.

Има положително взаимоотношение сред органите на правосъдната власт , похвали се Десислава Атанасова. За първи път след 30 години народна власт има наложени процесуални принуди - " мярка за неотклонене " на политици, министри и заместник-министри. Много добре работила и КПКОНПИ, като единствено до края на 2019 година е запорирала имущество на стойност 3 милиарда лева

Евродепутатът от групата на ЕНП Емил Радев съобщи, че българските евродепутати в Екологичен потенциал са удовлетворени, че има общоевропейски отчети. Докладът за България е позитивен, само че има и детайли, показващи и дефекти на системата, само че и по какъв начин да се поправят, изясни Радев.

Темите, съществени за България, са отчетността на основния прокурор . Оценката е позитивна и ние би трябвало да вървим по пътя за затвърждаване на върховенството на закона, добави Емил Радев.
 Българска социалистическа партия без изненада: Доклад за изгубеното време
Българска социалистическа партия без изненада: Доклад за изгубеното време

Нито един от проблемите не е решен, а са се появили няколко нови проблема
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР