Докладът на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество от 22

...
Докладът на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество от 22
Коментари Харесай

Сдружението на пострадалите от ЧСИ оспорва в Люксембург доклада на ЕК за отпадане на механизма за наблюдение над България

Докладът на Европейската комисия по Механизма за съдействие от 22 октомври 2019 година е оспорен по отношение на неговата меродавност пред Общия съд в Люксембург. С други думи има заведено дело против Европейска комисия, ръководена от Юнкер, по отношение на нейните симулативни дейности в хода на използване на механизма. Делото е висящо и следва неговото разглеждане всъщност. Подправени са подписи в публични документи на лица от европейски институции.
Това оповестяват от Сдружение „ Солидарност “, което сплотява жертви на произвола на Частни правосъдни реализатори и правосъдната система.

„ Ако в действителност се интересувате от действителната причина за продължение на мониторинга над България по Механизма за съдействие и инспекция заповядайте в петък, 29.05.2020 година пред служебния вход на Народното събрание в 8.30 часа или на конференцията в Българска телеграфна агенция в 12 часа.

Членовете от съдружие „ Солидарност- жертви на произвола на ЧСИ/ДСИ и правосъдната система ще дават на медиите скандална информация, която ще провокират интернационален скандал! “, написа още в известието на организацията.

Припомняме, че при започване на годината, за разлика от институциите у нас Комисията по петииции към Европейска комисия обърна внимание на проблемите на хората, които са потърпевши от активността на частните правосъдни реализатори и се срещна с представители на сдружението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР