Докладът на еврокомисията беше наврян в ъгъла с общото усилие

...
Докладът на еврокомисията беше наврян в ъгъла с общото усилие
Коментари Харесай

Христо Иванов: Управляващите и ЕК навряха доклада в ъгъла

Докладът на еврокомисията беше наврян в ъгъла с общото изпитание на ръководещите и актуалното управление на Европейска комисия, разяснява в понеделник водачът на “Да, България “ Христо Иванов пред бТВ.

Според него Европейската комисия се е отказала да подтиква промяната в България, тъй като “може би е изгубила религия “.

“С всичките си проблеми Европа е удовлетворена една страна да си стои в кьошето “, разяснява Иванов. По думите му отчетът е написан щадящо и извършва политическа поръчка.

“Въпреки желанието на Юнкер това да е положителен отчет, това не се получи. В него няма резултати и най-после има едно изречение, че нито един от индикаторите не е задоволен, това е погром”, уточни някогашният правосъден министър.

Преди два дни редица десни и центристки обединения дадоха начало на самодейността “Български манифест за Европа”. Иванов изясни, че партиите са обединени от визията, че българската народна власт е атакувана, а страната е превзета от модел на ръководство, олицетворен от Бойко Борисов и Делян Пеевски.

“България губи своята посока и би трябвало да я върнем. Това е експертен отбор, който да създаде визия за България и мястото й в Европа”, изясни той. Той допътлни, че не се основава нова групировка, а това е експертен екип, който да създаде визия за Европа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР