Докладът на ДАНС потвърждава нашите сънения от повече от година,

...
Докладът на ДАНС потвърждава нашите сънения от повече от година,
Коментари Харесай

Нинова: Доказа се, че през машините може да бъде манипулиран вотът

Докладът на ДАНС удостоверява нашите сънения от повече от година, че през машините може да бъде манипулиран вотът. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
" Имаме информация и подозрения, че нашият резултат от последния избор е повлиян тъкмо от машините. Когато предложихме смесеното гласоподаване всички ни се нахвърлиха, спомняте си целия жълтаж за хартиената коалиция, само че времето като най-хубав другар на политика сподели, че подозренията ни са имали учредения ".

Очакваме ЦИК да вземе решение по какъв начин да се работи оттук насетне, само че версията за отсрочване на избори и смяна на дати е неприемлива, съобщи водачът на социалистите.

" Искаме да заявим политическата си позиция - посредством машините може да се манипулира вотът. Да се вземат ограничения за прозрачени и почтен избор ", прикани тя.

ЦИК би трябвало да каже кое е най-хубавото тъй че нито един глас да не бъде сменен. Ако написаното в отчета на ДАНС, че заместник-министърът на е-управлението е снимал кодовете с телефона си е правилно, той незабавно трялбва да понесе политическа и наказателна отговорност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР