Доклад на американският главен санитарен инспектор посочва, че не съществуват

...
Доклад на американският главен санитарен инспектор посочва, че не съществуват
Коментари Харесай

US-доклад: Електронните цигари не помагат за отказване от тютюнопушенето

Доклад на американският основен хигиеничен контрольор показва, че не съществуват задоволително доказателства електронните цигари да оказват помощ за отричане от тютюнопушенето, оповестиха Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Затова потреблението на електронни цигари не може да бъде препоръчвано като никотиновите лепенки и дъвки.

Изводът е противопоставен на позицията на английските здравни управляващи, които не престават да предлагат електронните цигари за прекъсване на тютюнопушенето, макар че в Съединени американски щати и други страни се породиха опасения за тяхната известност измежду младите и за риска от дихателни болести.

" Електронните цигари - група артикули, които непрекъснато се трансформират, се употребяват по разнообразни способи. Затова е мъчно да се обобщава ефикасността им въз основата на клинични тествания с съответен тип " - е изводът на отчета, подписан от Джером Адамс.

" На този стадий не съществуват съответни доказателства, с цел да заключим, че електронните цигари усилват броя на отказалите се да пушат ".

Правителството на Доналд Тръмп наскоро забрани част от продаваните електронни цигари - със затворени пълнители и аромати, разнообразни от тютюн и ментол. Плодовите аромати харесват изключително на младите. Възрастта, от която е позволено пазаруването на тези артикули, ще бъде увеличена до есента в Съединени американски щати от 18 на 21 години.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР