Доклад да щастието по света от 2019 година класира 156

...
Доклад да щастието по света от 2019 година класира 156
Коментари Харесай

Най-щастливите държави на всеки от континентите

Доклад да щастието по света от 2019 година класира 156 страни съгласно равнището на благополучие на тяхното население.

Класация отличава най-щастливата страна във всеки континент, написа ZeroHedge.

Северна Америка

Канада може да се похвали с най-щастливото население там. Не изключително щастливите американци са сринали рейтинга на страната за трета поредна година, макар непрестанните убеждения, че нещата наподобяват розово. Данните от отчета отдават това на разнообразни зависимости, измежду които опиати, работохолизъм, хазарт, интернет и даже извършване на покупки.

Хаити е минимум щастливата страна в района. Държавата към момента е изправена пред компликации като създаване на санитарна мрежа и други просветителни и здравословни стратегии.

Увеличение на равнищата на щастието има в Никарагуа, защото страната постави огромни старания, с цел да понижи бедността.

Южна Америка

На континента равнищата на благополучие стартират от оценка 6 нагоре. Изключение прави единствено Венецуела, която с изключение на съмнения по отношение на щастието, има и такива с районното усъвършенстване. Там и хиперинфлаацията и филантропичната рецесия не дават изгледи скоро да бъдат решени.

Европа

Финландия заема първото място за втора поредна година, което не е изненадващо. Страната е със постоянен баланс сред професионалния и линия живот на своите поданици, които получават и мощна обществена политика.

Скандинавските страни са измежду първите в класацията, повишавайки резултата на района до 16 % над междинното за света.

Украйна е най-нещастната, което може да се дължи на продължителната война в Югоизточен Донбас. Гърция има минимален прогрес, защото продължава да се възвръща от рецесията с държавния дълг.

Близкия Изток и Централна Азия

Узбекистан сподели най-бързо районно усъвършенстване, защото страната започва амбициозна стратегия за промени за по-голямо икономическо, обществено и политическо развиване.

Гражданската война в Сирия си споделя думата, както и израело-палестинският спор, който обаче не наподобява да прави по-малко щастливи жителите на Израел. Държавата заема 13-ата позиция в класацията.

Останалата част от Азия

В Източна Азия междинният резултат за благополучие е много по-близък до междинния за света, а Тайван е най-щастливата страна.

Сингапур се конкурира с други страни в Югоизточна Азия, макар че популацията е едвам 5,6 милиона души. Съседката Малайзия обаче се срина от 35-то до 80-то място в класацията.

Африка

Континентът се придържа към равнище на благополучие от 19,2 %, което е под междинното за света, само че има проекти за усъвършенствания и догонване в рейтинга.

Мавриций е миропомазан от положително ръководство и многолюден туристически бранш. Посетителите са близо колкото и цялото население на острова - 1,3 милиона. - в това време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР