Доказателството, че след смъртта си хората преминават в паралелен свят

...
Доказателството, че след смъртта си хората преминават в паралелен свят
Коментари Харесай

На Всеки Човек Ще Му Олекне От Това! Учен Направи Дългоочакваното Разкритие: Ето Какво Се Случва С Нас, Когато Умрем, Отиваме В

Доказателството, че след гибелта си хората минават в успореден свят Ланц дава посредством опита на Юнг- наблюдаване върху частици, които проникват върху специфичен екран. „ Когато следя тези частици, те се движат бързо, като патрон, само че отместя ли взор, стартират да се движат вълнообразно ”, споделя професорът.

Тези наблюдения са навели ученият на мисълта, че частиците се намират в разнообразни светове, по тази причина и се държат по друг метод. Според Ланц, паралелните светове може и да са повече от два.

Ученият счита, че човек се намира след гибелта си в мъртво положение и в паралелния свят, където става нов стадий от неговото прераждане и той се връща на земята във типа на ново създание. Тялото сходно на есенен лист изгнива, само че душата остава и дава началото на нов живот.

Тази опция – за прераждането на душата – е заложена в доста свещени трудове и религии, за успореден свят описват и хора, претърпели клинична гибел, тъй че теорията на професор Ланц се пробва да потвърди нещо, което хората настояват от дълго време. /БЛИЦ
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР