Доказателството, че преговорите за нов кабинет са фарс, е записът,

...
Доказателството, че преговорите за нов кабинет са фарс, е записът,
Коментари Харесай

Скандалният запис на Христо Иванов е доказателство, че преговорите са фарс

Доказателството, че договарянията за нов кабинет са фарс, е записът, който излезе от срещата на “Демократична България ”. В това е безапелационен водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация, разпратена до медиите.

Ето цялостния ѝ текст:

Не закъсня потвърждението на днешната ни декларация, с която настояваме президентът Румен Радев неотложно да дефинира датата на предварителните избори наесен.

Скандален запис от съвещание на парламентарната група на Демократична България е следващото доказателство, че договарянията за сформиране на кабинет с третия мандат са безспорен фарс. Демократична България разискват по какъв начин да завоюват време до 15 август, с цел да овладеят КЕВР и “бухалката ” КПКОНПИ.

Изтеклият диалог удостоверява казаното в декларацията на Движение за права и свободи, че изборът на Бойко Рашков за началник на КПКОНТИ е обезпечаване на самобитна бухалка против политическия конкурент от страна на ръководещите.

Нещо повече - Христо Иванов разкрива, че в " Продължаваме промяната " има две крила - парламентарно и на Лена Бориславова, всяко от които гледа единствено личния си интерес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР