Доказателство за това е снимката на двойката, която лично Кристиян

...
Доказателство за това е снимката на двойката, която лично Кристиян
Коментари Харесай

Даяна от Скъпи наследници мачка постелята с млад баскетболист

Доказателство за това е фотографията на двойката, която персонално Кристиян Ставрев, прочут като Кико , показа. Под фотоса исполинът разкрива пред американските си приятели, че мацката до него в действителност му е гадже.

Бърза информация в гилдията демонстрира, че Кикo нееднократно е придружвал Даяна по всемирски събития и връзката им въобще не е загадка. Просто тя не желае да става известна с гаджето си, а с играта си пред камерата. Така митовете, че Катето е развела Ники Илиев и Саня Борисова рухват на пух и прахуляк. Както и подозренията за близостта й с различен от сериала - Орлин Павлов.

Гаджето й е с три години по-малък от нея, само че това не ги тормози. Освен по хип-хоп заведения, през лятото двамата постоянно можеха да бъдат засечени и на морето, а връзката им е от към 6 месеца. Самият Кико не е инцидентен състезател, а потомствен състезател.

Майка му Иванка и татко му Спас са баскетболисти. които по-късно стават треньори. Преди три години Кико печели щатска купа със своя Екър Колидж . Не е ясно по какъв начин влщбената двойка поддържа искрата от разстояние, само че двамата доста си подхождали и имали сходни ползи.
Двамата крият къде са се срещнали и по какъв начин е зпочнала връзката им, предават от България през днешния ден.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР