Доказано е, че компаниите, които активно използват технологии, са 25

...
Доказано е, че компаниите, които активно използват технологии, са 25
Коментари Харесай

Според Ева Майдел чрез технологиите компаниите са 25 процента по-конкурентоспособни

Доказано е, че фирмите, които интензивно употребяват технологии, са 25 % по-конкурентоспособни, в сравнение с тези, които не го вършат. Това разяснява в Русе евродепутатът групата на ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел.

Тя взе участие в крайдунавския град в обществена полемика под наслов "Дигитализацията - мотор за развиване на жителите, бизнеса и района ". Форумът бе открит от кмета Пламен Стоилов.

По думите на Майдел една от задачите на форума е дружно с бизнесмените да се подкрепи процесът на още по-активното потребление на технологии в фирмите.

Евродепутатът разяснява, че дамите имат доста мощно присъединяване в софтуерните специалности в България. Отделно, IT-секторът у нас в последните няколко години бележи растеж от 300 %.

"Няма различен бранш в българската стопанска система, който да пораства толкоз бързо. Освен че това е значимо за стопанската система, това ни демонстрира и по какъв начин стопанската система се трансформира и за какво е значимо да влагаме в уменията на нашите жители ", изясни Майдел.

Според нея би трябвало да се работи за решаването на казуса, обвързван с уменията, които се търсят, и уменията, които се оферират.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР