Доказано е, че жените умеят да лъжат много добре и

...
Доказано е, че жените умеят да лъжат много добре и
Коментари Харесай

Мъже, внимавайте! Жените най-често използват тези 9 лъжи

Доказано е, че дамите умеят да лъжат доста добре и много постоянно не можеш даже да заподозреш, че това което споделят е неистина. Понякога, обаче, излиза наяве, че лъжат, с цел да скрият същинските си страсти и това нервира доста мъжете. Вижте нещата за които представителите на женския пол най-вече лъжат.

1. Не ми пука за някогашната ти
Ако инцидентно стане на въпрос за някогашната ви другарка, половинката ви може да си намерения, че към момента чувствате нещо към нея и е доста евентуално да стартира следствие на профила ви в обществената мрежа и телефона ви.

2. Не, няма да ревнувам
Ревността е най-честото възприятие във връзката, оповестява "Актуално.ком ". Когато тя съществува в връзките е неизбежно да я намалиш или премахнеш. В тази връзка не бъдете сигурни, в случай че тя ви каже, че въобще не ревнува.

3. Добре съм
Много постоянно дамите крият прочувственото си положение, тъй като мислят, че същото ще провали и попречи на връзката им.

4. Готова съм след 5 минути
Това е невероятно и няма за какво да се залъгваме. Няма жена, която да не споделя тази неистина най-малко един път, а още повече да се опита да ви убеди в противоположното.

5. За мен деня на влюбените не е толкоз значим
Дори да го каже, подсъзнателно се надява на подарък, сантиментална вечеря в ресторант и изненада.

6. Няма да се нервирам
Бъдете сигурни, че в случай че половинката ви е заподозряла нещо, ще упорства до момента в който не разкрие какво се случва и едвам тогава, може би ще важи „ Няма да се нервирам “.

7. Няма проблем да излезеш с момчетата
Уверете се, че тя в действителност няма нищо срещу и не закъснявайте, с цел да няма противен край.

8. Имам ти доверие, несъмнено
Това е цялостен парадокс. Повечето девойки намират проблем в доверието. Дори да споделят, че ви имат такова не бъдете сигурни.

9. Не знам, прави каквото искаш
Ако си мислите, че при тези думи тя в действителност мисли по този начин грубо се лъжете. По някакъв метод това даже е предизвестие. Всъщност ви подсказва, че скоро няма да има потребност да се допитвате до нея. Разбира се, всяка жена е друга и за всяка това е друго, само че сигурно всяка една най-малко един път е изричала някои от тези неистини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР