Доказан факт е, че спортът има позитивно влияние не само

...
Доказан факт е, че спортът има позитивно влияние не само
Коментари Харесай

Смарт телевизорът може да ни е треньор

Доказан факт е, че спортът има положително въздействие освен на физическото, само че и на психическото ни положение. Затова не е необичайно, че на доста хора атмосферата във фитнеса, басейна и спортната зала стартира да им липсва. Ето за какво съгласно нас не би трябвало да губим спортния си дух, даже когато сме у дома. Има безчет варианти за подготовка вкъщи без уреди и спомагателни аксесоари изцяло гратис в онлайн видео платформи и фитнес блогове. А с цел да е още по-лесно, можем да използваме тв приемника си за задачата. Експертите от LG събраха няколко съвета по какъв начин да превърнете смарт тв приемника си във фитнес асистент.
150 минути упражнение седмично
Упражненията и техниките за релаксация са превъзходен метод да поддържаме баланс и здравословен метод на живот. Световната здравна организация предлага най-малко по 150 минути умерено интензивна подготовка или 75 минути интензивна. А за какво не композиция от двете. А това е допустимо даже в дребни пространства и без каквито и да е уреди. Важно е да се движим постоянно, освен когато упражняваме. Например можем да слизаме и да се качваме по стълбите, когато изхвърляме боклука. Можем да вървим пешком до магазина, с цел да се разтъпчем. Вече можем да тичаме и в парка.
Фитнес на тв приемника
Телевизорът нормално се намира на централно място в жилището и нормално най-голямото свободно подово пространство се намира пред него. Ако гледаме тренировката си на телефон или преносим компютър, бързо ще осъзнаем, че е мъчно да му намерим място и да го въртим ту от едната, ту от другата страна, според от упражнението. А в случай че имате интелигентен тв приемник, можете да „ изпратите “ всяко мобилно приложение към него с помощта на функционалностите и приложения за безжично лъчение на екран на смарт тв приемниците на LG (Airplay за устройства с iOS и Miracast или LG TV Plus за устройства с Android). По този метод, освен ще виждате упражненията по-добре, само че и звукът ще кристално чист. Например, безплатното приложение Nike



training Club дава опция за месеци разнородни тренировки вкъщи.
Ако пък имате уреди за подготовка като велоергометър, кростренажор или пътечка за тичане, можете да „ пътувате “ виртуално до далечно, красиво и безшумно място, до момента в който спортувате, вместо да гледате нормалните сериали или да четете вести. Например, в случай че си пуснете YouTube на смарт тв приемника, можете да отидете на онлайн обиколка с колело в Алпите, само че можете също да потичате по улиците на Лондон, в гората или пък по крайбрежието на Флорида. Няма потребност да се притеснявате за това какво ще вършиме, когато има реклами – използвайте това време за извършения за релеф като лицеви опори или клекове. Ако се възползваме от всяка реклама по този метод, ще влезем във форма за нула време.

Вдъхновение в Netflix
Въпреки че обичайно Netflix се свързва с гледане на сериали, известната платформа може също и да ви въодушеви да се движите. Ако ни е нужна единствено мотивация, с цел да сме по-редовни в тренировките, можем да си изберем някой документален сериал обвързван със спорт като „ Pumping Iron " за живота на Арнолд Шварценегер да вземем за пример. Ако той не успее да ви вкара в въодушевление за спорт - няма кой! Разбира се, можете да откриете сходно наличие и на платформите на LG - webOS, където стрийминг услуги като Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Apple TV и Apple TV + са единствено на клик разстояние.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР