Доказахме, че можем и сега отново ще го направим, заяви

...
Доказахме, че можем и сега отново ще го направим, заяви
Коментари Харесай

Мая Димитрова: Доказахме, че можем, отново ще го направим

Доказахме, че можем и в този момент още веднъж ще го създадем, съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Добрич Мая Димитрова на среща с гласоподаватели. Гости на събитието бяха водачите на листите в 23, 24 и и 26 МИР Христо Проданов, Георги Свиленски и Иван Ченчев.
" Българска социалистическа партия потвърди, че може и ще продължи идеята, която е почнала, ще продължи обществената си политика. Ние сме единствената партия, която мисли и се грижи за хората. Основните цели и цели на Българска социалистическа партия са повишение на приходите, грижа за фамилията, децата, както и България да е мирна ", изясни Димитрова.
" Повишихме минималната работна заплата и я направихме 50% от междинната. Постигнахме безвъзмездни детски градини и ясли, както и безвъзмездни учебници до 12-ти клас. Децата до 4-ти клас ще получават еднократна помощ от 300 лв., преизчислихме и пенсиите ", напомни тя.
" Нашата голяма отговорност е да събудим всеки един жител, с цел да спасим децата си. Имам поради джендър идеологията в учебните заведения ни. Тя към този момент е в учебниците ни ", уточни Иван Ченчев. Той акцентира, че в последния парламент, с помощта на Българска социалистическа партия, не бяха признати противоречивите текстове за домашното принуждение. 
" Там беше маскирана отпратка към Истанбулската спогодба и джендър идеологията ", разясни Ченчев. 
" Тези, които се вършат в този момент на леви, нито са нови, нито са леви. Ние сме лявата, социалистическа партия ", безапелационен е Георги Свиленски. Той обърна внимание, че тези парламентарни избори ще дадат основата за локалните избори. Според Христо Проданов ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са едно и също нещо. 
" Първите две партии единствено се карат кой е по-корумпиран. Българска социалистическа партия е тоталният контраст на всичко това. Те желаят още оръжия за Украйна, въвеждане на еврото незабавно, побутване на паметниците, джендър идеология. От другата страна е Българска социалистическа партия, която не спря да приказва за хората и за приходите ", разяснява Проданов. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР