Докато зрителите на Би Ти Ви се вълнуват докъде Виктория

...
Докато зрителите на Би Ти Ви се вълнуват докъде Виктория
Коментари Харесай

Капитанова от „Ергенът” крие възрастен любовник

Докато феновете на Би Ти Ви се вълнуват до каква степен Виктория Капитанова ще стигне в конкуренцията за сърцето на Виктор Стоянов в шоуто „ Ергенът ”, в светските среди интензивно се разяснява връзката й с възрастен мъж. Рускинята от град Чебоксари, самостоятелна република Чувашия, от много време въртяла обич с предприемач, който е покрай 50-те си години. Самата Виктория в никакъв случай не е показвала гаджето си, само че пък е признавала, че има такова.
Рускинята не е коментирала възрастта на приятеля си, въпреки че е имало въпроси за нея. Не го е представяла на почитателите си в обществените мрежи, тъй като „ персоналният живот си е персонален ”. Казвала е единствено, че приятелят й е българин, имал личен бизнес и в свободното си време ходели на вечери, почивки, разхождали се. Запознали се в заведение в края на октомври, 2017г. Всеки от тя бил с компания. Той я забелязал и пристигнал да се срещнат. Поискал телефонния й номер и след това почнали да се срещат.

Още преди да се запознае с него, Виктория, която е приключила „ Бизнес администрация ” в Американския университет в Благоевград, почнала да търси жилище в София, което да закупи с пари, обезпечени от родителите й. Тя се преместила в столицата, откакто се дипломирала, и живеела на квартира, до момента в който не решила, че дефинитивно ще остане в България. Преди да се концентрира върху обществените мрежи, Виктория работела като управител в онлайн организация и получавала много положителни пари. В един миг тя решила да се посвети на пристрастеността си да е блогър. Съумявала да си обезпечи забележителен стандарт със спестяванията от заплатата и с приходи от обществените мрежи. Освен това е споменавала, че е била два пъти на студентска бригада, както и че приятелят й „ помагал финансово ”.

Въпросният другар схванал, че Виктория търси апартамент за покупка, малко откакто я завел на своя бизнес вечеря със строителни вложители. Амбициозната рускиня, която имала връзка с тайнственото си гадже към този момент от към месец, го придружавала на срещата, само че не скучаела, до момента в който господата разговаряли. Виктория отворила уеб страницата на компанията на вложителите, с цел да прегледа предлаганите жилища в новия комплекс, който бил на стадий градеж в кв. „ Кръстова вада ”. Харесала студио 43 кв.м. с идеалните елементи, като цената била до 50 000 евро. Зарадвала се и незабавно писала на майка си, която побързала да види разположението на жилището и всички детайлности по градежа, и дала отговор, че го взимат. След срещата с вложителите , Виктория разчувствана съобщила на приятеля си, че желае да купи въпросния апартамент. „ Той първо не ми повярва, тъй като намерения, че може би аз чакам той да ми вземе апартамент в случай, че тогава излизахме един месец ”, споделя Виктория в едно от клипчетата във влога си. Разбира се, тя незабавно му обяснила, че търси апартамент, още преди да го срещне, и дори ходила на доста огледи.

Бракът на майка и татко й е втори за всеки от тях. Виктория има сестра, с 12 години по-голяма, от първия брак на татко си. В фамилията им се считало, че всяко дете би трябвало да си има собствен дом. Баща й оказал помощ на времето на сестра й да си вземе апартамент в Русия. Такъв, с повърхност 78 кв.м., обезпечил и за Виктория в Чебоксари. Продали го, откакто блогърката решила да остане в България. Родителите й обърнали парите от продажбата на жилището в евро и Виктория ги пренасяла поетапно у нас. С всеки полет, до момента в който била студентка, си идвала с по 5000 евро, които внасяла в своя банкова сметка. Рускинята е уточнявала, че родителите й продали жилището в Русия, имало „ проблем с рублата ”, поради което парите стигали за по-малък апартамент в България. Така че Виктория, както и родителите й я посъветвали, не теглила заем, с цел да вземе по-голям апартамент, а търсела съгласно бюджета си. За благополучие разкрила своя дом. Тя е споделяла, че това е ергенското й жилище. Когато сътвори семейство, счита, че е редно мъжът й да има или да купи апартамент, в който да се настанят.

Въпреки дребния бюджет, Капитанова съумяла да си обезпечи дори и парко място в комплекса, който апропо е много първокласен. Инвеститорите й създали отстъпка от цената на жилището и тя взела гараж за към 10 000 евро.

Преди 8 месеца Виктория гордо разгласи, че се е нанесла в жилището си. Показа елементи от него, до момента в който подреждаше движимостите си. Блогърката показа, че жилището е обзаведено тъй че да е малко копие на жилището, в който живеят родителите й в Русия. Въпреки че с гаджето са към този момент от много време дружно, Капитанова живее в новия си дом единствено с кучето – померанът Оливия, който постоянно демонстрира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР