Докато за много семейства решението да имат второ дете се

...
Докато за много семейства решението да имат второ дете се
Коментари Харесай

В очакване на бебе №22

Докато за доста фамилии решението да имат второ дете се оказва мъчно, други могат да получат грамота за принос към естествения принос в родината си. Подобни образци срещаме все по-често и в YouTube, където историите им срещат сериозен интерес.

Сю Радфорд е на 44 години. Тя и брачният партньор й Ноел живеят в Ланкашър, Северозападна Англия и имат най-многодетното семейство в страната - цели 20 деца . А в този момент се в очакване на бебе номер 21.

През 2014 година двойката губи своето 17-тото бебе, което е мъртвородено, а Сю има и няколко аборта, което прави броят на бременностите й в действителност рекорден. Първото им дете Крис се ражда през 1989 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radford Family (@theradfordfamily) на Юли 6, 2019 в 12:05 PDT

Но сложните мигове през днешния ден са зад тила на семейство Радфорд, което преди дни показа видео, в което разгласи, че скоро ще са с още един повече. Бебето се чака напролет, а полът му към момента не е оголен.

Преди година Сю и Ноел обявиха изрично, че са завършили с правенето на деца. Но след деветата бременност на брачната половинка си господин Радфорд си прави вазектомия, след което бързо се отхвърля и връща репродуктивните си качества . Явно двамата просто изпитват потребност да вършат дете след дете.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radford Family (@theradfordfamily) на Апр 17, 2019 в 12:25 PDT

А тази потребност идва с още доста. Като нуждата от просторна къща за многодетното семейство. Преди няколко години те си купуват парцел с 10 спални за 240 хиляди паунда.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radford Family (@theradfordfamily) на Юни 27, 2018 в 12:31 PDT

Получават по близо 170 паунда седмично детски, само че това надалеч не е задоволително за разноските, които имат, тъй като единствено за храна дават двойно повече за този интервал. Затова и всички разчитат на бизнеса на Ноел, който държи локална пекарна, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radford Family (@theradfordfamily) на Мар 10, 2019 в 6:31 PDT

А след дългия работен ден всички се захващат с чистенето и подреждането на дома, което лишава повече от три часа . Всяко похапване на открито, даже и във верига за бързо хранене, коства на фамилията най-малко 150 паунда.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Radford Family (@theradfordfamily) на Фев 14, 2019 в 7:47 PST

А всяка отмора се трансформира в едно огромно стягане на най-малко седем-осем куфара. Въпреки това, фамилията си разрешава най-малко две ваканции годишно. Защото най-малко през това време няма всекидневно пране на 18 кг облекла ...
 Как наподобява една майка на седем деца
Как наподобява една майка на седем деца

И по какъв начин го реализира

Освен 20 деца, Сю и Ноел имат и трима внука . И не съжаляват за избора си, който за мнозина е неясен, тъй като най-щастливите им дни са точно тези, които прекарват всички дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР