Докато в сградата на НДК от ГЕРБ отчитаха своята платформа,

...
Докато в сградата на НДК от ГЕРБ отчитаха своята платформа,
Коментари Харесай

Бойко Борисов Лично Нареди: Проверка На Хората С Офшорни Сметки

Докато в постройката на НДК от ГЕРБ отчитаха своята платформа, в Южния парк Българска социалистическа партия показаха своята листа за евроизборите.
Това даде мотив на премиера да каже, че не може да се съберат Тройната коалиция в Южния парк, след това двойната коалиция и всички водачи на най-мракобесните времена и да приказват за битка с корупцията. " То е тъпо, та даже и смешно ", нападна Борисов опозицията.

" Българска социалистическа партия не могат да се трансформират, тъй като по дейностите им проличава, че не могат да се трансформират ", уточни министър председателят.
Премиерът съобщи, че пристигнал да приказва за обучение, тъй като: " от Българска социалистическа партия разчитат на късата памет и нискообразованите хора ".

" Направихме хубави паркове, с цел да има къде Българска социалистическа партия да се събират, а те ни връщат във времето на Тройната коалиция ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на представянето на гражданския разговор на ГЕРБ.

Трябва да се направи по този начин, че да не дойдат още веднъж на власт, сподели министър председателят.

По думите му всеки един, отговорен за сагата с жилищата, си е подал оставката. " Къде са техните оставки, за какво не ги поставят на масата, а чакат инспекциите на институциите ", запита Борисов.

" Тези в този момент ни плашат, но никак не ни е боязън от тях. Като сгрешим, си понасяме грешките ", сподели Борисов.

Той се похвали, че по време на държавното управление на ГЕРБ нямало нито една спряна европейски стратегия, само че при ръководството на Българска социалистическа партия имало. " Те лъжата и операцията я издигат в съществена предизборна платформа ", сподели Борисов по адрес на опозицията.

Тези, които приказват за корупция и какво щели да трансформират, създали единствено правата при Чирпан, съобщи министър председателят. Според него, в случай че отговорът трябвало да бъде с билбордове, на които да се опише коя автомагистрала е пусната и издигната автомагистрала и кога. Ние няма да се съпоставяме със социалистите, сподели Борисов по адрес на опозицията.

Тоновете опиати, които сме хванали не могат да ги преборят, а са тръгнали да се съпоставят с нас, сподели министър-председателят и добави, че се амбицирал от изказванията на Българска социалистическа партия и съгласно него социалистите не могат да прикриват злобата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР