Докато в медиините среди всички очакваха водещият на сутрешния блок

...
Докато в медиините среди всички очакваха водещият на сутрешния блок
Коментари Харесай

Гей историите на Хекимян накараха Мис Чар да скъса с него окончателно!

Докато в медиините среди всички чакаха водещият на утринния блок на Би Ти Ви и колежката му от Нова телевизия Василена Гръбчева да минат под венчило, любовта сред двамата е претърпяла провал.

Репортерката, която неотдавна бе коронясана за " Мис ТВ сексапил ", сама разкри, че с Антон са поели по разнообразни пътища.

" Не обичам да приказвам за персоналния си живот, само че името Антон Хекимян към този момент не стои до моето. В бъдеще ще забележим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е мъчно да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по друг метод просто. Той постоянно ще бъде непосредствен до мен човек, както и аз за него. А прекосяването от обич към другарство е едно положително начало ", разяснява раздялата Гръбчева пред " Лов Стайл ".

Това обаче е формалната версия и сделка сред двамата " влюбени " да не се плюят обществено. Истината е напълно друга. Просто на хубавицата й писнало да свързват името й с това на Антон и неговите гей истории.

От години се знае, че Хекимян няма никакъв афинитет към дамите , настояват негови сътрудници от утринния блок на Би Ти Ви. Според осведомени с житието-битието на арменеца едно от последните увлечения на Антон бил негов сътрудник от медията. За малко той имал случка с проверяващия публицист Росен Цветков, който пък го заразял поради танцьора Наско Месечков.

Макар че в тайното любовно тефтерче на Антон имало една дузина известни мъже, той баламосвал околните си, че към момента нямал жена до себе си поради натовареното си всекидневие. Според осведомени любовната му спекулация с Василена била единствено режисура, а двамата били просто другари. За да опровергае слуховете, Антон пуснал слух, че е узрял за наследници и възнамерява женитба. Изненадващо обаче такава нямаше.

В живота на Гръбчева към този момент няма нов мъж, само че не й липсват ухажори. Най-преданият обожател на репортерката постоянно й изпраща не имейли, не известия в чата, а същински писма по пощата.

След премията й " Мис ТВ Чар " почитателите й се нараснали. Този измежду тях, който би могъл да замести Антон в сърцето на Василена би трябвало да дава отговор на следните критерии: " Да бъде доста образован и да обича работата си, както аз я обичам. Да не се пробва да ми лимитира свободата. Но най-важното ми условие е мъжът до мен да ме почита ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР