Докато у нас тече поредният сезон на VIP Brother, където

...
Докато у нас тече поредният сезон на VIP Brother, където
Коментари Харесай

Телевизионните злодеи, без които не можем

Докато у нас тече следващият сезон на VIP Brother, където любовта господства в най-различните й форми и проявления, през днешния ден сме решили да ви срещнем с някои от най-мразените злодеи в малкия екран.

Дори да се възмущаваме от тях, истината не може да се отхвърли: те са главната причина за триумфа на продукциите, в които вземат участие.

Разгледайте галерията ни, отдадена на звездите, които обичаме да ненавиждаме.

НАЙ-МРАЗЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ ЗЛОДЕИ

Кои са тримата злодеи, без които малкия екран няма да бъде същата вижте във видеото нагоре.

Как можаха да облекат това? Вижте най-шантавите визии на звездите

Гордън Рамзи

Ако някой фен на кулинарията желае да бъде изпечен на не толкоз муден огън и безусловно да прегори – началник Рамзи несъмнено е неговият човек.

„ Баба ми ще сготви това по-добре от теб. А тя е мъртва “ или „ Скочи във фурната. Това ще направи живота ми доста по-лесен “. Това са първите и последните два цитата без нецензурни изрази, които известният готвач е използвал в предаването си “Hell’s kitchen”.

Шеф Рамзи обаче не прочут с положителния си темперамент и в живота. Въпреки че печели колкото звезди от ранга на Бионсе, телевизионният готвач споделя, че няма да остави никакво завещание на децата си.

Защото самият той не е имал нищо.

Световноизвестен модел в скандал след реклама на "Пепси "

Аби Лий Милър

Едва ли има човек на света, който не е гледал видеото към сингъла на австралийската изпълнителка Sia – Chandelier. Успехът на парчето се дължи освен на въздействащата музика, само че и на впечатляващото видео.

Там едно малко момиче извършва комплицирана и спираща дъха хореография, която би затруднила даже опитни танцьори. Следва поредност от клипове с присъединяване на балерината Мади Зиглър, които й подсигуряват задължения и популярност.

Зад нейния триумф стои една гранд-дама с тежък темперамент и изострен език – Аби Лий Милър. Нейната школа за танцьори е измежду най-популярните в Щатите, а риалитито „ Dance Moms “, демонстрира тъмната страна на пътя на професионалните танцьори.

Аби въобще не се впечатлява, че против нея стоят деца.

„ Децата би трябвало да плачат единствено в случай че ръката им е счупена или някой е починал “, „ Всяка седмица изхвърляме боклука. Тръгвай си! “ са единствено част от нещата, които дребните участници в предаването й чуват по собствен адрес.

Въпреки това родителите не стопират да записват своите дребни наследници във формата й.

Американците не почитат политици, публицисти и духовници

Саймън Коуел

За да се явиш в американското издание на X-Factor се изисква огромна храброст. И никой тук не приказва за театрална тресчица или терзание от лъчение в народен ефир.

А за срещата с именития основател на формата, чийто специалитет са сълзите на прохождащи артисти.– Саймън Коуел е прочут с пиперливия си език, който е разплакал не един и двама претенденти за огромната сцена.

„ Имаш ли преподавател по пеене? Наеми си юрист и го осъди “, „ “ По-добре си обръсни брадата, облечи рокля и започни да работиш като подражател на дами “ са единствено част от забележките, които той е отправял към хората, дръзнали да се изправят пред него.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР