Докато цяла България се вълнува ще имаме ли най- накрая

...
Докато цяла България се вълнува ще имаме ли най- накрая
Коментари Харесай

Човек на Радев осветли плановете му: Българите все повече ще свикват на служебните кабинети

Докато цяла България се вълнува ще имаме ли най- най-после постоянно държавно управление, любопитна прогноза направи политологът и някогашен консултант на Румен Радев, Слави Ангелов.

Според него служебните кабинети на президента ще продължат да ръководят страната ни.

Настоящото служебно държавно управление с министър председател Гълъб Донев е четвърто за Румен Радев за двата му президентски мандата.

Василев изрази удовлетворение от работата на Донев и министрите му, като ги похвали за подписания преди дни меморандум сред Европейската комисия, който ще разреши на България да стартира да създава монети евро, когато получи утвърждение за присъединение към еврозоната.

Василев означи и напъните на служебния кабинет в бранш „ Енергетика “.

„ Служебното държавно управление поставя големи старания, с цел да реализира така мечтаната от всички диверсификация. И с помощта на нея стартират освен да падат цените в България, само че и инфлацията да стопира да пораства. Така, че тази формула, по която властта работи на спешен режим, аз съм съвсем сигурен, че ще продължи да съществува и българите от ден на ден ще привикват със служебни кабинети, назначени от президента. Които могат да си спомагат с Народното събрание по един сполучлив метод “, съобщи Василев пред бТВ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР