Докато Ценко Цоков все още е в ареста и очаква

...
Докато Ценко Цоков все още е в ареста и очаква
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какви Ги Върши Малкият Син На Ценко Чоков Докато Родата Е На Топло!

Докато Ценко Цоков към момента е в ареста и чака окончателната си присъда за рекет, лихварство, побоища и палежи, по-малкия му наследник живот си живее. Спас Чоков от няколко години е много деен и известен в столичните нощни и всемирски среди. Напереният юноша е минал през не една и две засукани мадами, измежду които и Малкото коте на Божинов Бояна Генова.

Запознати със схемите на Спас Чоков споделят, че той работи по един и същи метод със своите забивки. „ Веднъж-два пъти месечно идва в София, завъртява им главите със скъпи вечери и дарове (чанти и обувки), а по-късно ги кани на екзотични пътувания. Сега е работил по същия метод и девойката незабавно му се е хванала на въдицата “, свидетелстват хора от обкръжението му.

Въпреки противоречивата си престъпна известност, наследникът на кмета на Галиче го играе благородник с мадами и ги кара да се усещат харесвани и мечтани. Разбира се, залага най-много на финансови облаги и дарове, в сравнение с благи думи и жестове. А на хубавиците от неговото обграждане това и им би трябвало.

В момента Спас Чоков е на Бали с следващата си забивка. От няколко дни двамата се подвизават на остров, на който изригна вулкан преди седмица. Но това естествено злополучие по никакъв метод не може да помрачи настроението им, написа pik.bg.

Спас Чоков и неговата мацка са се отдали на разточително трошене на пари.Младежът се изфука със сметка от заведение, от която излиза наяве, че за една „ елементарна “ вечеря е пръснал над 2 бона. А можем единствено да си представяме по какъв брой оставя по нощните заведения за уиски и шампанско…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР