Докато трансферната сага за бъдещето на Пауло Дибала продължава, „едно

...
Докато трансферната сага за бъдещето на Пауло Дибала продължава, „едно
Коментари Харесай

Кристиано дава зор на Дибала да отиде в Юнайтед и да стане шампион

Докато трансферната сага за бъдещето на Пауло Дибала продължава, „ едно рамо” е блъснал петкратният притежател на Златната топка – Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда във футбола е посъветвал аржентинския нападател да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед.

Двамата са съотборници в Торино, откакто CR7 мина на „ Алианц Стейдиъм” през лятото на 2018-а година. Именно пък „ алените дяволи” са считани за любимци за привличането на Дибала, откакто се чака да се получи директна замяна сред Юнайтед и Ювентус, като британският клуб пусне Ромелу Лукаку посока Ботуша.

25-годишният Дибала към този миг се твърди, че има предпочитание да напусне Юве, откакто не получава задоволително шансове. Пристигането на Маурицио Сари в Торино пък не дава спомагателни очаквания на някогашния футболист на Палермо, че ще се утвърди в състава на „ бианконерите”.

Английското издание Daily Mail твърди, че в групата за чатове на Ювентус в известно мобилно приложение Роналдо е посъветвал Дибала да премине в Ман Юнайтед, където ще стане „ шампион”.

През към този момент далечната 2003-а година Кристиано Роналдо се трансформира в най-скъпия младеж, закупен във Висшата лига, откакто дойде на „ Олд Трафорд” с трансфер от Спортинг Лисабон.

Португалецът осъществя 118 гола в 292 мача за тима на Сър Алекс Фъргюсън, печелейки три трофеи на Англия, веднъж ФА Къп, две Купи на Лигата и един път Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР