Докато Тейлър Суифт изпиваше бира в чест на това, че

...
Докато Тейлър Суифт изпиваше бира в чест на това, че
Коментари Харесай

`Модел за подражание` Тейлър Суифт оставя някои фенове на НФЛ да се ядосат от пиенето на бира Super Bowl

Докато Тейлър Суифт изпиваше бира в чест на това, че нейният другар Травис Келс съумя да стигне до Супербоул, някои почитатели останаха ядосани на каскада, наричайки певицата „ модел за подражателство “.

Докато 34-годишната певица аплодираше Kansas City Chiefs, тя беше излъчена от извънредния си апартамент на екрана на jumbotron. Когато видя себе си и нейната другарка Ашли Авиньоне на таблото с резултати онлайн, тя употребява момента да хвърли бира в поддръжка на нейния човек, който се изправя против San Francisco 49ers. Докато някои смятаха, че актът е палав и занимателен, други бяха възмутени от хода, наричайки я неприятен модел за подражателство за младите фенове вкъщи.

Зрителите на Super Bowl отидоха в X, някогашен Twitter, споделяйки мнението си за миг. Един човек написа: „ Особено се забавлявах с Тейлър Суифт, която пиеше бира и нейният другар нападаше треньора му. Страхотни модели за подражателство! “ А различен добави: " Дърпането на бира те кара да изглеждаш като бял отпадък, когато си Тейлър Су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР