Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина

...
Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина
Коментари Харесай

Мадалина Геня в обятията на бившия си, докато Гришо играе в Китай

Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина Геня също не скучае. Тя се е приютила в обятията на някогашния си – Филип Плейн. Двамата се събраха на лъскаво празненство в Милано във връзка най-новата сбирка на стилния гуру.

 

Плейн персонално пусна фотосите с влашката сексбомба, на една от които са повърхностно прегърнати. В стилните среди означават, че е извънредно рядко събитие Филип Плейн да се фука в обществените мрежи с хубавици по ревютата си. Очевидно обаче Гришовица към момента му е на сърце след късия, само че пък за сметка на това плевел любовен романс, който имали преди време. по всичко проличава, че двамата са останали прекомерно близки около работата им.

 

 

И до момента в който Мадалина и Плейн се прегръщат, Гришо чука топчето по кортовете в Китай, където към този момент един път отпадна, само че му предстоят още два шампионата в идващите седмици. Хора от обкръжението на хасковлията настояват, че няма мотив за ревнивост, тъй като стилният гуру има семейство и единствено преди три месеца стана татко на наследник, с който го подари жена му Лучия Бартоли.

 

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист, които не гледат с положително око на румънката и не имат вяра в сякаш чистата й обич към сина им.

Инфо: Уикенд

Тагове: Григор Димитров Гришо Мадалина Геня Филип Плейн Гришовица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР