Докато Светлана Гущерова е на върха на щастието, че най-после

...
Докато Светлана Гущерова е на върха на щастието, че най-после
Коментари Харесай

Христиан Гущеров тежи почти тройно на Светлана, а тя е пред…

Докато Светлана Гущерова е на върха на щастието, че най-сетне е съумяла да реализира заветните 40 кг, всички крепко мислещи хора настояват, че е на ръба на оцеляването. 

Бившата плеймейтка още веднъж е кожа и кости, само че тя твърди, че е в съвършена форма.
Прави усещане, че коленете на русокоската са се разкривили от уязвимост, което е един от признаците на анорексията.
 
„ Много млади девойки и дами съзнателно и целеустремено отхвърлят да ядат, съблюдават строги диети и просто си гладуват, с цел да реализиран аристократична бледност и физика като всички известни звезди. Но сходна насмешка със личното тяло не минава безследно, най-често води до развиване на заболяване като анорексия. Признаците й са трагично намаляване, хлътнали бузи и стомах, торбички със сини очи, изпъкнали ключици, заострени колене и лакти “ – разясниха столични експерти.

Последователите на милионерската брачна половинка в обществените мрежи не крият, че са мощно уплашени от типа й и я поучават да спре да гладува. Измършавелият й тип никога не наподобява секси. 

Пенсионираната плеймейтка постоянно загатва, че фантазията на живота й е да тежи 39 кг и към този момент съвсем я е осъществила. Проста, само че рискова фантазия. Блондинката неведнъж става за смях с тези си изявления, само че наподобява не е по силите й да проумее, че хората не й завиждат, а й дават препоръки за нейно положително.

Мнозина не изключват вероятността Гущеров да я кара да гладува, с цел да е красива. Факт е обаче, че тези колене и изстрадал тип несъмнено не са красиви. Красиво е да си здравословно слаб, а не анорексично болен, разяснява почитател на някогашната гола моделка.

Пухкавата тийнейджърка съумява да се втали към 20-та си годишнината. След като се окичи с купата „ Мис плеймейт “, тя беше с със едва телосложение и изглеждаше доста добре. Откакто се хвана с Християн Гущеров не стопира да се подлага на жестоки диети. 

Очевидно не осъзнава, че единственото, което реализира по този метод е да навреди доста съществено на здравето си.
Тези дни стана ясно, че Светлана и брачният партньор й сигурно желаят и четвърти, а за какво не и пети правоприемник.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР