Докато светът опитва бавно да се върне към обичайния си

...
Докато светът опитва бавно да се върне към обичайния си
Коментари Харесай

Робот взе главната роля във филм за 70 млн. долара

Докато светът пробва постепенно да се върне към нормалния си темп от времето преди пандемията, пораждат десетки нововъведения, които ще го трансформират вечно. За първи път в историята хуманоиден робот ще изиграе основната роля във филм.

В научнофантастичния план на име “b ” („ би “) на стойност 70 млн. $ ще се включи Ерика, която е основана особено за него, съобщи „ Холивуд Рипортър “. Лентата споделя за академик, който открива заплаха в основана от него стратегия за рационализиране на човешкото ДНК и оказва помощ на проектираната от него жена с изкуствен интелект, Ерика, да избяга. Сюжетът е дело на експертите по образни резултати Ерик Фам, Тарек Зоди и Сам Козе.

Според Козе главно преимущество на този нов способ е, че машините нямат предходни мемоари. „ Актьорите включват личните си преживявания в функциите. Но Ерика няма преживявания. Тя е основана от нулата, с цел да изиграе ролята. Трябваше да подтикваме придвижванията и страстите ѝ “, показа той. Роботът е разработка на изобретателите Хироши Ишигуро и Кохей Огава последователно е бил теоретичен по какъв начин да контролира скоростта на придвижванията си, да приказва с възприятие и да построи характера и езика на тялото си.

Продукцията е финансирана от Bondit Capital Media, която е позната с вложенията си в „ До кости “ с присъединяване на Киану Рийвс, както и от „ Да обичаш Винсент “, номиниран за премия „ Оскар “ през 2018-а.

Някои подиуми с Ерика към този момент са снимани в Япония предходната година. Първоначалната концепция за дебюта ѝ била обвързвана с план на режисьора Тони Кайе, само че продуцентите се отказали от него поради проблеми в планирането.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР