Докато светът е обхванат от COVID-19 пандемията и всички се

...
Докато светът е обхванат от COVID-19 пандемията и всички се
Коментари Харесай

Новата придобивка на семейство Бекъм за 24 милиона

Докато светът е обзет от COVID-19 пандемията и всички се готвят за последващата икономическа рецесия, семейство Бекъм направи следващата си огромна покупка . Както доста други богати и известни персони, по този начин и те влагат крупни суми в недвижимо имущество.

Най-новата облага на Дейвид и Виктория е апартамент в Маями, оценен на цели 24 милиона $ .

Той се намира в постройка на име One Thousand Museum , приключена изцяло в края на 2019 година А няколко месеца преди прерязването на лентата, през предишното лято, съпрузите, дружно с четирите им деца, са посетили парцела и са се влюбили в него от пръв взор.
 Снимка 473993

Апартаментът се намира на едни от високите етажи, което подсигурява панорама към целия град. Интериорът е напълно дело на починалата Заха Хадид. Разполага с пет спални, седем бани и тоалетни, големи кухня и хол и голям брой прозорци.
 Снимка 473992

Сградата, в която ще живее семейство Бекъм, е висока 215 метра, има цели 62 етажа и е една от най-внушителните в Маями. В нея няма апартамент, струващ по малко от пет-шест милиона $.
 Снимка 473990

Към общите част разполагаем на живущите има и СПА център, фризьорски и козметичен салон, както и зона за събиране на загар на покрива, където е и басейнът. Дейвид и Виктория могат да употребяват и площадката за хеликоптер , която е единствената върху жилищна постройка в Маями, написа Daily Mail.
 Снимка 473989

Новият апартамент в Маями е последната облага в листата, в който попадат още имението в Лондон за 35 милиона $ и това в Котсуолдс за " скромните " към шест милиона и половина.
 Виктория Бекъм, Vogue Мексико и секси фотосесията й
Виктория Бекъм се тормози, че е прекомерно секси

Снимките, които не е сигурна дали желае да забележим

Дейвид и Виктория избраха точно града във Флорида, тъй като преди няколко месеца някогашният футболист стана притежател на тима Интер Маями . Затова и двамата със брачната половинка му очевидно ще прекарват от ден на ден време зад океана.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от One Thousand Museum (@onethousandmuseum) на Яну 27, 2020 в 7:37 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР