Докато Стивън Беър се примирява с безпаричния си нов живот,

...
Докато Стивън Беър се примирява с безпаричния си нов живот,
Коментари Харесай

Бившата Джесика Смит на Стивън Беър демонстрира скъпо повдигане на дупето, докато той хленчи за парични неволи

Докато Стивън Беър се помирява с безпаричния си нов живот, някогашната му другарка сподели новия си гъз, откакто се разпръсна на интервенция.

Джесика Смит сподели новата си визия, до момента в който засрамената звезда се опитваше да разбере по какъв начин да заплати сметките си след освобождението си от пандиза. Беър получи 21-месечна присъда през март 2023 година, откакто беше приет за отговорен за шерване на Джорджия Харисън без нейно позволение. 33-годишният мъж излезе на независимост преди две седмици, откакто излежа половината от присъдата си. Той получи ограничаваща заповед и му беше казано да не контактува с нея пет години.

Тази седмица наказаният полов нарушител сподели на почитателите, че е кокалест и живее в „ мухлясала “ спалня, откакто беше освободен, откакто излежа 10 месец и половина в ареста. Джесика - която изглеждаше, че стои до него, откакто той беше изпратен - имаше смяна в сърцето, както в този момент е обичана с нов мъж. Тя се възползва оптимално от новото си начало и демонстрира б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР