Докато смъртните случаи от коронавируса в Италия се увеличават, северното

...
Докато смъртните случаи от коронавируса в Италия се увеличават, северното
Коментари Харесай

В село с 1100 жители в Ломбардия няма нито един заразен

Докато смъртните случаи от ковид в Италия се усилват, северното италианско селце Ферера Ербоньоне с към 1100 поданици се радва към този момент на нито един случай на болестта, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Населеното място, отстоящо на към 50 км югозападно от Милано, е в провинция Павия, която е част от региона Ломбардия - епицентърът на рецесията в страната. " Ние сме горди и щастливи от това състояние, само че не мога да отрека, че също се притесняваме, защото в града до нас умират хора ", сподели съдържателка на локална бакалница. По думите й жителите са били доста деликатни от началото на епидемията и са следвали напътствията на общинските управляващи.

Не е ясно за какво нейното обитаемо място е един от дребното в Ломбардия, пощадени от смъртоносната болест. Във Ферера Ербоньоне живеят доста възрастни хора и има два старешки дома, тъй че вероятно навлизане на вируса би било злополука, отбелязва ДПА.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР