Докато Сингапур затяга сигурността за предстоящата среща между Ким Чен-ун

...
Докато Сингапур затяга сигурността за предстоящата среща между Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Броени дни преди срещата на годината: Двойници на Тръмп и Ким Чен-ун създадоха суматоха в Сингапур

Докато Сингапур стяга сигурността за идната среща сред Ким Чен-ун и Доналд Тръмп идната седмица, двама имитатори Ким и Тръмп провокираха съвсем толкоз звук, колкото и двамата международни водачи, съобщи ДПА.

Имитаторът на Ким, Хауърд Екс, и този на Тръмп, който се споделя Денис Алън, се усмихваха и помахваха, вървейки хванати за ръка в центъра на Сингапур, събирайки тълпи от зяпачи.
Двамата си правеха селфита с минувачи и отговаряха на въпроси на кореспонденти.

Копието на Тръмп – Алън, който е от Чикаго, беше в мрачен костюм с алена вратовръзка, носеше присъщата за президента прическа, както и алена шапка с надпис „ Да създадем Америка още веднъж велика”.Актьорът с австралийско-китайски генезис Хауърд Екс приличаше изумително на севернокорейски водач с безпрепятствено сресана обратно коса, очила с черни рамки и компактен костюм с яка вид „ Мао”, осведоми bTV.

По-рано през днешния ден двойникът на Ким беше арестуван и разпитан от имиграционните управляващи на влизане в Сингапур, само че по-късно беше инструктиран да заобикаля някои региони в този „ внимателен период” и беше освободен.
„ Бих желал да кажа на Ким Чен-ун да употребява тази историческа среща, с цел да помогне светът да стане по-безопасен за всички страни и хора”, сподели имитаторът на Тръмп пред ДПА.
Хауърд Екс означи шеговито, че ще употребява всички извоювани от това пътешестване пари да нахрани Северна Корея и себе си.

Срещата на върха въодушеви изобретателни притежатели на питейни заведения и заведения за хранене в Сингапур и в последните дни се появиха коктейли като „ Ким”, „ Тръмп” и „ Броманс”, и ястия като такосите „ Ел Трумпо” и „ Човек ракета”, отбелязва Франс прес.
Някои заведения заложиха на своя версия на класическите американски бургери, каквито американският президент доста обича. Други прибавиха към обичайния кълцан стек типичното за Корейския полуостров и вездесъщо там ядене „ кимчи”, което се прави от ферментирали зеленчуци и най-много зеле.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР