Докато си стояхме толкова време вкъщи, заради ситуацията с пандемията

...
Докато си стояхме толкова време вкъщи, заради ситуацията с пандемията
Коментари Харесай

Джесика Алба - потна, секси и без грим

Докато си стояхме толкоз време у дома, поради обстановката с пандемията от ковид, интензивно спортувахме в домашни условия. Ако някой към момента не е пробвал да се поизпоти и се чуди дали са ефикасни тренировките вкъщи, незабавно може да получи отговор от Джесика Алба.
 Тренировка у дома за дами - по какъв начин да останем секси макар карантината
Домашните тренировки за дами - когато и карантината е секси

Да, и мъжете могат да гледат или да се причислят

Актрисата качи серия от фотоси в профила си в Instagram, на които показва по какъв начин се поддържа във форма в домашни условия. По всичко проличава, че изолацията изобщо не се е отразила нито на хубостта, нито на килограмите на актрисата. Джесика Алба наподобява ослепително, даже и без грим... и несъмнено е в страхотна форма. За да я поддържа обаче, тя има потребност от постеля, ластици и тежка топка.

В текста под фрагментите Джесика Алба написа, че като разгласява това, тя си напомня, че с цел да има резултати, човек би трябвало да е непрекъснат и да си сътвори здравословни привички. Актрисата обръща внимание и какъв брой е значима загрявката, тъй като и най-малкото внезапно придвижване може да докара до травма.

View this post on Instagram
A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Jun 29, 2020 at 8:48pm PDT

Освен серията от фотоси по какъв начин тренира, Джесика Алба е качила и занимателно видео с 12-годишната си щерка Онър, на което виждаме по какъв начин двете девойки демонстрират забележителни танцувални умения. 39-годишната звезда признава, че е съумяла да научи танц, който са снимали с щерка ѝ в TikTok.
 Джесика Алба, домът й в Лос Анджелис и по какъв начин живее актрисата
В дома на Джесика Алба

Сбъдната мечта
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР