Докато си почива от професионалните ангажименти, Алекс Раева се отдава

...
Докато си почива от професионалните ангажименти, Алекс Раева се отдава
Коментари Харесай

Тайната любов на Алекс Раева: Къта гадже в чужбина

Докато си почива от професионалните задължения, Алекс Раева се отдава на екзотични завършения.
Сега тв водещата и певица е на гмуркане в Катар. Както е известно, тя е почитателка на дайвинга и не пропуща да покаже фрагменти от изумителния подводен свят в профила си в Инстаграм. Тя е там дружно с колежката си Мария Игнатова, а по-късно я чака още едно странствуване с новия й другар, който пази в цялостна загадка, писа седмичникът „ Галерия “.
По време на едно от пътуванията си до Малдивите предходната година Алекс го сподели като контур в далечината, а към фрагментите постоянно се появяваше хаштаг #love. Алекс и новото й гадже се познават от дълго време, само че са дружно от към две години.

„ Крия новия мъж до мен, тъй като той не желае да разгадавам името му. Има правото на избор и аз се преценявам с него “, споделя Раева, която е уверена, че показността усложнява всяка връзка.
Приятелят на Алекс живее и работи в чужбина и двамата се виждат рядко – няколко пъти в месеца. В началото им било мъчно да свикнат с дистанцията. Научили се обаче да правят оценка хубавите моменти и да свързват всяко виждане с страстите от мястото, където са се срещнали.
Двамата се срещат въпреки всичко в България, а връзката им се случила след доста писане и говорене. Гаджето й е с година по-голям от нея и по личните й думи имал забележителна кариера зад граница. Въпреки мощната страст, Алекс не обмисля да зареже своята работа и да замине при приятеля си в чужбина. Иначе тематиката за деца не й е непозната. Тя желала да стане майка още когато е била с Дончо, само че не съумява да забременее. В момента не си прави проекти в тази тенденция, защото има вяра, че всичко се случва в подобаващия миг.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР