Докато се взира от яхтата си в красивото Средиземно море

...
Докато се взира от яхтата си в красивото Средиземно море
Коментари Харесай

Лейди Ди след убийството на Версаче: Ще направят същото и с мен!

Докато се взира от яхтата си в красивото Средиземно море през 1997 година, принцеса Даяна получава смразяващи вести – нейният непосредствен другар Джани Версаче е погубен пред имението си в Маями. Той е четвъртата и последна жертва на серийния палач Андрю Кунанън, който го прострелва два пъти в гърба, а по-късно бяга.

Принцесата е съкрушена от новината за гибелта на дизайнера. Но не я превзема единствено тъгата по изгубения другар, а й страха, че нещо сходно ще се случи и с нея, пишат от английското издание Mirror.

На яхтата тя е с любовника си Доди ал Файед. Сутринта, откакто е получила трагичната вест, тя още веднъж се взира в морето, само че този път някак нервно. Когато телохранителят на Файед се приближава до него, Даяна му задава вцепеняващ въпрос: " Мислиш ли, че ще създадат същото и с мен? “

Още след раздялата си с Чарлз, принцесата живее в боязън, че рано или късно дългите ръце на кралското семейство ще стигнат до нея и ще сложат завършек на живота й. По думите на различен неин непосредствен другар и дизайнер, Роберто Деворик, тя била безапелационна: " Ще го създадат до момента в който съм в дребен аероплан, до момента в който карам кола или съм в хеликоптер “.

Само седем седмици по-късно ужасяващата злополука в Париж убива Даяна и обичания й Доди, а догатки за това, какво е предиздвикало Мерцедеса да се разбие в стената на тунела към момента се вършат. Дали принцесата е била права да се опасява за живота си или отвратителна случайност я убива, може би в никакъв случай няма да разберем сигурно.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2019/02/02/leidi-di-sled-ubiistvoto-na-versache-shte-napraviat-syshtoto-i-s-men.400918
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР