Докато се търси решение за мигрантската криза в Босна и

...
Докато се търси решение за мигрантската криза в Босна и
Коментари Харесай

Мигранти прегазват река Дрина, за да избягат от Босна и Херцеговина в Сърбия

Докато се търси решение за мигрантската рецесия в Босна и Херцеговина, медиите разгласяват фотоси на мигранти, опитващи се да прегазят река Дрина и да влязат в Сърбия, където изискванията за тях са по-хуманни, предадоха Танюг и Българска телеграфна агенция.

Трагедия на железопътен мост край босненския град Зворник, при която мигрант изгуби двата си крайници при опит да скочи във влака и да се добере до Сърбия, удостовери, че мигрантите не сортират способи, с цел да попаднат в страна, където ще бъдат третирани като човешки същества, написа босненският портал Аваз.

Мигрант примамва дами в такси в Брюксел и ги изнасилва

Медиите в района разгласиха видео с мигранти, които газят през Дрина с желанието да стигнат до Сърбия. Те са снимани в региона на Зворник.



През последните дни имаше многочислени опити на мигранти да преминат от босненска на сръбска територия, където ги посреща граничната полиция и ги връща назад в Босна и Херцеговина.
Ако съумеят обаче да преминат на сръбска територия неусетно, те биват настанявани в някой от многочислените центрове за мигранти, показва Танюг.

Международни институции и филантропични организации предизвестиха за допустима филантропична рецесия тази зима поради ужасните условия в пренаселените лагери за мигранти в Босна и Херцеговина.

Около 50 хиляди мигранти са минали през Босна и Херцеговина предходната година на път за страни от Европейски Съюз. Хиляди мигранти се струпват в спонтанни лагери по границата с Хърватия с вярата да преминат в страните от Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР