Докато се тълпите тука, още половин милиард днес заяви правителството.

...
Докато се тълпите тука, още половин милиард днес заяви правителството.
Коментари Харесай

След разпита си Бойко Борисов се зае да реди новините

Докато се тълпите тука, още половин милиард през днешния ден съобщи държавното управление. Миналата седмица половин милиард, по-миналата седмица половин милиард и вие, до момента в който се тълпите тука, към този момент. С тези думи водачът на ГЕРБ се възмути от натрупалите се публицисти, които го чакаха да излезе от разпит в Окръжната прокуратура.

" Благодаря, че сте пристигнали, само че да забележим дали в новините ще го има новия половин милиард и единствено за 30 дни - милиард и половина нови задължения, с три пъти по-високи лихви и тези лихви ще минат половин милиард за година най-после. Докато вие изпълнявате заръката на деня, в петък в Министерски съвет, Гранитна зала в наличието на Кирил Петков се подписа заем милиардна договорка ", засегнат е Борисов.
 Емануил Йорданов: Арестът на Борисов не е капан за държавното управление
Емануил Йорданов: Арестът на Борисов не е капан за държавното управление

Васил Божков можело да бъде разпитан онлайн

Според него оправданието на вицепремиера и финансов министър Асен Василев, че не трябвало да бъде проверяван, тъй като имал човек от американското посолство не е съответен. " Службите къде са? Те не ревизират ли ", запита Борисов.

Той прикани, в случай че Георги Самуилов знае нещо да излезе и да го каже.

Припомняме, през днешния ден водача на ГЕРБ Бойко Борисов бе свикан още веднъж за разпит от прокуратурата в границите на производството, което има за цел да валидира дейностите на ГДНП по необходимост от предходната седмица. След осъществения арест на Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, прокуратурата разгласи за незаконосъобразни дейностите на проверяващите, а вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че това са трикове.
 Без думи Бойко Борисов влезе в прокуратурата
Без думи Бойко Борисов влезе в прокуратурата

Той влезе в постройката на държавното обвиняване половин час преди оповестения за разпит
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР