Докато се опитват да се преборят с огнището на COVID-19,

...
Докато се опитват да се преборят с огнището на COVID-19,
Коментари Харесай

Медицински сестри в Ухан молят за международна помощ в борбата с коронавируса

Докато се пробват да се преборят с огнището на COVID-19, медицинските чиновници в китайския град изнемогват физически и душевен от безкрайната работа, новите случаи на пациенти с ковид и страха от самата болест.

Медицинските сестри в Ухан - градът, от който плъзна епидемията с ковид COVID-19, припадат на работа, развиват мъчителни обриви по кожата, язви, хипогликемия, хипоксия и страдат от психическо безсилие.
Как Китай съумя да построи болница за 8 дни? Видеокадри събират в 60 секунди неуморната работа на строителите, приключили лечебното заведение, предопределено за инфектирани с новия ковид
Това е повода две от медицинските сестри в Ухан да разгласяват прочувствена молба за помощ към останалия свят в влиятелното здравно списание The Lancet.

" Въпреки че сме професионални медицински сестри, ние също сме хора. Както всички останали, ние изпитваме беззащитност, безпокойствие и боязън ", пишат медицински сестри, пристигнали в Ухан от лечебни заведения в Гуанджоу.
В Ухан ще строят още 19 краткотрайни лечебни заведения поради ковид Към 25 февруари броят на местата в лечебните заведения е планувано да доближи 30 000
" Условията и ситуацията тук в Ухан са по-тежки и рискови, в сравнение с в миналото бихме могли да си представим ", споделят медицинските сестри.

" Молим медицинските сестри и медицинския личен състав от други страни в света да дойдат в този момент в Китай, с цел да ни оказват помощ в тази борба ", пишат те.
Цензура и извинения: Историята на лекаря, предизвестил първи за ковид Смъртта на 34-годишния лекар Ли Уенлианг провокира остри реакции в Китай, а историята му накара милиони по света да се замислят за свободата
Вижте какво още пишат в отвореното писмо медицинските сестри в Унах в Ladyzone.bg.
Медицинските сестри в Ухан молят за помощ: Както всички останали, ние усещаме беззащитност, тревога и боязън "Условията и ситуацията тук в Ухан са по-тежки и рискови, в сравнение с в миналото бихме могли да си представим ", пишат медицинските сестри в китайския град
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР