Докато се е втурнала да прави тяло №1 на планетата,

...
Докато се е втурнала да прави тяло №1 на планетата,
Коментари Харесай

Златка вае тяло, но главата си занемари! Плеймейтката ОПЛЕШИВЯВА

Докато се е втурнала да прави тяло №1 на планетата, Черната Златка е взела да оплешивява и на главата си към този момент има пет косъма на кръст, видя HotArena.

Феновете са обезпокоени за своята фаворитка, която все по-рядко пуска в профилите си в обществените мрежи нежни и женствени снимки, за сметка на многочислени фрагменти от фитнес залата, където всеки ден Димитрова изцежда на най-много виталните си сили.

Една част от почитателите й се кефят на постоянството на Златка в спортуването, само че други не утвърждават това, че е замязяла на тренираща анорексичка. Въпреки че плеймейтката отхвърля, най-вероятно се храни много по-оскъдно на фона на тежкия подготвителен режим, който ползва.

Близки до чернокосата моделка споделят, че тя настръхва при мисълта, че може да качи някой кг. Затова се подлага на всички тези мъчения във фитнес залата, които, съдейки по положението на косата й и физиономиите й по фотосите, са тъкмо такива, а не уравновесени тренировки за тонус и здраве.

Като стана дума за гривата й, се вижда, че окосмението на главата на Димитрова е станало много нищожно. Това проличава много, когато Злати следим Злати отстрани. Косата й в профил е изтъняла и опадала, което или е резултат на кофти третирания с бои и тежки екстеншъни в предишното, или на изтощението, на което плеймейтката се подлага от няколко месеца.

Обърни внимание и на главата си, освен на тялото “, поучават я критици в мрежата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР